Diensten

Cedel B.V. levert diverse diensten op het gebied van duurzame energie en energiemanagement. Wij kunnen een project begeleiden of uitvoeren van begin tot eind, of helpen met een specifieke fase van een project.

Alternative Text

01

Subsidie en financiering

Veel projecten beginnen met het aanvragen van financiering of subsidie, bijvoorbeeld SDE-subsidie in het geval van een zonnepaneel project. Bij Cedel zijn we goed op de hoogte van de mogelijke subsidies die u kunt krijgen. We kunnen u adviseren, of de volledige aanvraag voor u doen.

02

Ontwerp en engineering

In deze fase wordt het project vormgegeven. Alle technische tekeningen worden gemaakt, alsmede alle benodigde berekeningen en eventueel het leg- en stringplan. Indien nodig wordt ook een verzwaring van uw aansluiting aangevraagd.

Alternative Text
Alternative Text

03

Uitvoering

Cedel wordt vaak door installateurs ingehuurd om de uitvoering van een project te begeleiden. Wij zorgen voor ondersteuning en aansturing. Bij grootverbruik voeren wij zelf vaak de koppeling van het PV-systeem op de AC aansluiting uit. Hiervoor wordt een AC verdeelkast ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. Betreft het een monitorings- of ontwikkelingstraject? Dan voert Cedel zowel hardware als software ontwikkeling uit.

04

Oplevering en nazorg

Wij leveren het project op en zorgen voor duidelijke documentatie. Betreft het een zonnepaneel project? Dan krijgt u toegang tot het monitoring portaal van de CEMM, zodat u altijd kunt zien hoeveel energie het systeem produceert. Indien gewenst kunt u met ons de mogelijkheden van een onderhoudscontract bespreken.

Alternative Text
Alternative Text

05

Inspecties en controles

Heeft u een bestaande installatie die door ons of een ander bedrijf gerealiseerd is? Neem dan gerust contact met ons op voor onderhoud of een inspectie. Cedel is gespecialiseerd in inspecties en keuringen, zoals de NEN1010 en NEN3140. Daarnaast zijn wij gecertificeerd inspectiebedrijf voor SCIOS Scope 8 en Scope 12. U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met alle resultaten en aanbevelingen. Indien gewenst kunnen we eventuele afkeurpunten voor u oplossen.

Interesse in één of meerdere diensten?


Offerte aanvragen