Verduurzaming Mercado Medic Zeewolde

Cedel heeft voor Mercado Medic in Zeewolde de verduurzaming van het pand van begin tot eind begeleid.

516 Zonnepanelen

Omvang

193.500 Watt piek

Vermogen

Volledige begeleiding van begin tot eind

Werkzaamheden

Over Mercado Medic

Mercado Medic houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van stoelen en tafels voor mensen met een lichamelijke beperking. Mercado Medic heeft tevens duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom is aan Cedel gevraagd om de verduurzaming van het pand in Zeewolde te begeleiden, van begin tot eind.

Het zonnepaneelsysteem op het dak van Mercado Medic te Zeewolde
Werkzaamheden

Cedel heeft het volledige project van begin tot eind begeleid. Dit begon met het aanvragen van SDE subsidie. Nadat er groen licht was gegeven, heeft Cedel de verzwaring van de hoofdaansluiting geregeld en de engineeringswerkzaamheden uitgevoerd waaronder het maken van een leg- en stringplan. Er is vastgesteld dat er 516 zonnepanelen op het platte dak geplaatst konden worden met een totaal vermogen van 193.500 Watt piek. Het plaatsen van deze 516 zonnepanelen is uitgevoerd door Green Involvement uit Tynaarlo. De zonnepanelen zijn geleverd door CCL en het benodigde montagemateriaal door Solarstell.

Nadat Green Involvement het plaatsen van de zonnepanelen had afgerond, is door Cedel de AC aansluiting gerealiseerd en een NEN1010 keuring uitgevoerd. Hierna kon het project opgeleverd worden waarbij uiteraard alle benodigde opleverdocumenten werden overhandigd aan Mercado Medic.

Het zonnepaneelsysteem op het dak van Mercado Medic te Zeewolde, vanaf de andere kant

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op