Overeenkomst voor onderhoud Zonnepark de Lichtkiem

Cedel gaat het technische onderhoud en de monitoring uitvoeren van zonnepark de Lichtkiem in Assen.

Werkzaamheden

Technisch onderhoud, monitoring

13.464 Zonnepanelen

Omvang

4.443.120 Watt piek

Vermogen

Over de Lichtkiem

Zonnepark de Lichtkiem is een groot zonnepark in Assen met maar liefst 13.464 zonnepanelen. Het park heeft de Gemeente Assen geholpen met de doelstelling om in 2020 14% van de gebruikte energie duurzaam op te wekken. Daarnaast is er met het ontwerp van het zonnepark nadrukkelijk rekening gehouden met het landschap. Zo is er geen effect op beschermde natuurgebieden en is het park ingepast in de omgeving.

Onderhoud

Cedel B.V. heeft in overleg met de eigenaren van Zonnepark de Lichtkiem BV en Zonnepanelendelen de onderhoudsovereenkomst van het park overgenomen van Polysolare BV, de ontwikkelaar van het zonnepark. Cedel zal het park gaan monitoren met de behulp van de CEMM. Daarnaast worden alle benodigde (technische) onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en zullen de panelen wanneer nodig gereinigd worden. Ook zal het zonnepark elk jaar geïnspecteerd worden.

Zonnepark de Lichtkiem

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op