Verduurzaming Complex Wittesteyn in Woudenberg

Cedel heeft de verduurzaming van Complex Wittesteyn in Woudenberg van begin tot eind begeleid..

174 Zonnepanelen

Omvang

66,12 kW Piek

Vermogen

Begeleiding, financiering, monitoring

Werkzaamheden

Het project

Cedel heeft de verduurzaming van het appartementencomplex Wittesteyn in Woudenberg van begin tot eind geregeld en begeleid. Hierdoor bestond dit project uit diverse onderdelen. In de beginfase heeft Cedel de financiering en subsidies geregeld, waarna er een compleet zonnepaneelsysteem bestaande uit 174 panelen van 380 Watt piek is ontworpen. Dankzij de vele obstakels op het dak waaronder airco’s en ventilatiesystemen, was het belangrijk dat het dak van te voren zeer goed in kaart werd gebracht. Na het ontwerp hebben wij de plaatsing van het PV-systeem begeleid.

Overzicht van het complex

Na het plaatsen van de panelen heeft Cedel de DC en AC aansluitingen van het systeem gerealiseerd. Ook is er een CEMM geplaatst voor het monitoren van het systeem.

Overzicht van één van de dakvlakken

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op