Verduurzaming Centrum Mondzorg Epe

Cedel B.V. heeft de verduurzaming van het pand van Centrum Mondzorg Epe begeleidt.

142 Zonnepanelen

Omvang

56.090 Watt piek

Vermogen

Werkzaamheden

Engineering, begeleiding, monitoring

Over Centrum Mondzorg Epe

Centrum Mondzorg Epe is een tandartsenpraktijk waarin een team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten samenwerking om complete mondzorg te kunnen leveren. Cedel is door Centrum Mondzorg Epe gevraagd om het pand te verduurzamen.

Werkzaamheden

Cedel heeft diverse werkzaamheden uitgevoerd om het pand van Centrum Mondzorg Epe te verduurzamen. Zo is er aan de hand van een dakberekening bepaald hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Hierna is het volledige zonnepaneelsysteem bestaande uit 142 panelen van 395 Watt piek ontworpen en is de installatie begeleid. Voor de energiemonitoring zijn er diverse CEMMs geplaatst. Ten slotte is er bij de opleverdocumentatie een door Cedel opgemaakt NEN1010 inspectierapport aangeleverd.

Overzicht van een deel van het zonnepaneelsysteem
Overzicht van een ander deel van het zonnepaneelsysteem
Overzicht van de omvormers

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op