1600 Zonnepanelen bij Koers KKS Hoogersmilde

Cedel B.V. heeft voor Koers KKS in Hoogersmilde een PV-systeem bestaande uit 1600 zonnepanelen gerealiseerd.

1600 Zonnepanelen

Omvang

536.000 Watt piek

Vermogen

Engineering, Monitoring

Werkzaamheden

Over Koers KKS

Koers KKS is een sterk familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Koers begon ooit als transportbedrijf maar de werkzaamheden zijn steeds verder uitgebreid. Koers KKS is gevestigd in Hoogersmilde en bestaat inmiddels uit 6 onderdelen. Het PV-systeem is geplaatst op een grote loods op een locatie van Koers waar beton en betonblokken worden geproduceerd.

Overzicht achterzijde
Werkzaamheden

Cedel B.V. heeft het volledige PV-systeem ontworpen en gerealiseerd. Hieronder valt ook het complete AC-traject inclusief de verdeelinrichting. Het systeem voldoet aan alle normen, waaronder de NEN1010. Voor het leggen van de zonnepanelen is samengewerkt met Green Involvement en Solar Noord.

Overzicht voorzijde
Overzicht van boven

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op