Verduurzaming kantoorpand Celectric B.V. Harderwijk

Cedel B.V. heeft voor Celectric in Harderwijk een volledig PV-systeem bestaande uit 386 zonnepanelen ontworpen en de realisatie begeleid.

386 zonnepanelen

Omvang

127.170 Watt piek

Vermogen

Engineering, aansturing

Werkzaamheden

Over Celectric

Celectric is marktleider op het gebied van allerlei soorten tractiebatterijen, startbatterijen, laders en bijbehorende artikelen. Celectric is voornamelijk actief in de logistiek- en transportsector en biedt naast de levering van diverse soorten batterijen service, keuringen en onderhoud aan.

Werkzaamheden

Cedel B.V. heeft het complete PV-systeem bestaande uit 386 zonnepanelen ontworpen en gerealiseerd. Hierbij hoort onder andere het volledige AC traject inclusief de bijbehorende verdeelinrichtingen. Het systeem voldoet aan alle normen, waaronder de NEN1010. Voor het leggen van de zonnepanelen is samengewerkt met Voskamp Duurzaam B.V. uit Almelo. Voor het energiemanagement wordt de CEMM gebruikt.

Een deel van het PV-systeem op het dak van Celectric

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op