Ontwikkeling LoRa module voor Guliker’s Gas- en Oliehandel

Cedel B.V. heeft een module ontwikkeld die via het landelijk dekkende LoRa netwerk belangrijke meetgegevens kan doorsturen naar een online platform.

Hardware en software

Ontwikkeling

Monitoring van gastanks

Voor efficiëntie van het proces

Online platform

Rapportage

Project omschrijving

Cedel B.V. heeft een module ontwikkeld die via het landelijk dekkende LoRa netwerk belangrijke meetgegevens kan doorsturen naar een online platform. Zo gaat Guliker’s Gas- en Oliehandel BV de LoRa modules inzetten voor het op afstand uitlezen van gastanks bij o.a. campings. Hierdoor kunnen de transporten ter vervanging van lege gastanks vele malen efficiënter worden ingericht. Hiermee wordt veel geld en CO2 bespaard.

De LoRa module in een waterdichte behuizing

De LoRa modules zijn ook geschikt voor het doorsturen van andere gegevens, bijvoorbeeld meterstanden, of de opbrengst van zonnepaneelsystemen. Voor woningbouwcorporaties of andere bedrijven die diverse zonnepaneelsystemen beheren is dit een ideale manier om de status van de systemen in de gaten te houden.

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op