Verduurzaming Veldink4kids Nieuw-Buinen

Voor Veldink4kids in Nieuw-Buinen heeft Cedel B.V. diverse werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van duurzame energie en energiemanagement.

Engineering, Energiemanagement

Werkzaamheden

100 zonnepanelen

Omvang

27.500 Watt piek

Vermogen

Over Veldink4kids

Veldink4kids is een innovatief bedrijf uit Nieuw-Buinen waar rolstoelen voor kinderen worden ontwikkeld. Cedel B.V. is door Veldink4kids gevraagd om een innovatief energiemanagement systeem te ontwikkelen om het bedrijf te verduurzamen.

Zonnepanelen op het dak van Veldink4kids
Onze werkzaamheden

Cedel B.V. heeft alle engineering werkzaamheden uitgevoerd omtrent het duurzame energiemanagement systeem. Dit systeem bestaat uit een CEMM voor het monitoren van alle energiestromen, en een zonnepaneelsysteem bestaande uit 100 zonnepanelen met een piekvermogen van in totaal 27.500 Watt.

De engineering werkzaamheden richten zich op het optimaliseren van de energieproductie en het energiemanagement. Er wordt bewustwording gecreëerd bij de directie en het personeel omtrent het energieverbruik. Door het energiemanagement systeem in combinatie met deze bewustwording komt er een forse besparing op de energierekening.

Het energiemanagement van het pand wordt gedaan met behulp van de CEMM. Hierdoor is het energieverbruik van het pand realtime te volgen, en wordt ook de totale zonproductie nauwkeurig in kaart gebracht. Hierdoor is het volgen van de energiestromen eenvoudig en kan er op een betere manier worden omgegaan met de energie.

Voor meer informatie over de CEMM kunt u kijken op de CEMM website of in onze webshop.

Zonnepanelen op het dak van Veldink4kids

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op