400 Zonnepanelen en AC aansluiting Greenledwalls

Voor Greenledwalls in Assen heeft Cedel de engineering, de AC-aansluiting, het energiemanagement en het plaatsen van 400 zonnepanelen verzorgd.

400 Zonnepanelen

Omvang

CEMM Monitoring

Alle energiestromen in beeld

Engineering en AC-Aansluiting

Werkzaamheden

Over Greenledwalls

Aan de A28, bij de afslag Assen Noord, is een grote, innovatieve reclamemast geplaatst. ‘Greenledwalls’ beschikt over 200 vierkante meter energiezuinig LED scherm en is te zien vanuit beide rijrichtingen. Greenledwalls is 25 meter hoog, en ondanks het grote schermoppervlak is de mast volledig energieneutraal.

Reclamemast Greenledwalls
Onze werkzaamheden

Cedel B.V. heeft alle engineering werkzaamheden omtrent de elektrische grootverbruik aansluiting uitgevoerd. Hieronder valt de koppeling met het net, maar ook het aansluiten van de schermen.

Daarnaast heeft Cedel B.V. een zonnepark naast de mast gerealiseerd. Op dit moment zijn er 200 zonnepanelen geplaatst, maar dit wordt uitgebreid naar 400 stuks. Samen leveren deze zonnepanelen genoeg stroom om in het energieverbruik van de mast te voorzien. Hierdoor is Greenledwalls volledig energieneutraal.

Alle energiemonitoring wordt gedaan met behulp van de CEMM. Hierdoor is het energieverbruik van de mast eenvoudig en realtime op afstand te volgen door de beheerders, en wordt ook de totale zonproductie nauwkeurig in kaart gebracht.

Voor meer informatie over de CEMM kunt u kijken op de CEMM website of in onze webshop.

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op