Solar carport Vakantiepark Het Drentse Wold

Op vakantiepark het Drentse Wold zijn 50 parkeerplekken voorzien van een carport met 432 zonnepanelen.

432 Zonnepanelen

Omvang

114.480 Watt piek

Vermogen

50 Parkeerplaatsen

Volledig overdekt

Het project

Op de Drentse hooglanden, aan de rand van het natuurgebied ‘Nationaal Park Drents-Friese Wold’, ligt vakantiepark Het Drentse Wold. Cedel is hier in januari 2017 begonnen met de bouw van een carport voor 50 parkeerplekken. Op deze carport liggen in totaal 432 zonnepanelen die alle huizen op het vakantiepark van stroom kunnen voorzien.

Solar carport in aanbouw
Werkzaamheden

Cedel heeft alle engineering werkzaamheden uitgevoerd en de aansluiting van het systeem gerealiseerd. Alle energiemonitoring wordt gedaan met behulp van de CEMM waardoor de opbrengst zeer nauwkeurig gevolgd kan worden.

Overzicht van boven

Geïnteresseerd om een project met ons te starten?


Neem Contact op