Technisch magazijnmedewerker

Wij zijn op zoek naar een Technische Magazijnmedewerker. Lees snel de vacature voor meer informatie.

Over Cedel

Cedel houdt zich als ingenieurskantoor bezig met uiteenlopende projecten en innovaties op het gebied van energiemanagement en duurzame energie, aan de elektrische zijde. Daarnaast voert Cedel ook keuringen en inspecties uit. Dit gebeurt onder andere conform de NEN1010, NEN3140 en Scios Scope 12. Sinds 2017 beschikt Cedel over een snelgroeiende webshop waar zelfontwikkelde- en andere relevante producten worden verkocht aan particulieren en bedrijven.

De functie

Ons pand beschikt over een magazijn, waar webshop bestellingen worden ingepakt, installaties worden voorbereid en producten worden geassembleerd. Voor dit magazijn zijn wij op zoek naar een medewerker met een belangstelling voor techniek en duurzame energie. Je gaat helpen met het inpakken van bestellingen (van kleine pakketjes tot grote pallets met zonnepaneelsets), het assembleren van producten, het maken van kabels, en het netjes opgeruimd houden van het magazijn. Binnen Cedel is er veel ruimte voor het bedenken en uitvoeren van je eigen goede ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jou?
Wat hebben wij te bieden?

Ben je woonachtig in (de omgeving van) Assen en heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar robdevries@cedel.nl.