Technisch medewerker duurzame energie

Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker. Lees snel de vacature voor meer informatie.

Over Cedel

Cedel B.V. is een ingenieurskantoor op het gebied van duurzame energie. Wij ontwikkelen nieuwe innovatieve producten, maar voeren ook diverse soorten projecten uit. Zo begeleiden wij installaties van grote zonne-energiesystemen van begin tot eind en keuren wij bestaande en nieuwe installaties conform de NEN1010. Onze eigen (en gerelateerde) producten verkopen we via onze snelgroeiende webshop.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker met minimaal MBO 4-niveau die de handen graag uit de mouwen wil steken en niet elke dag hetzelfde wil doen. Zo ga je ons helpen bij grote installatieklussen (begeleiding, logistiek en installatie), de ontwikkeling en assemblage van eigen producten en het bieden van technische ondersteuning aan onze klanten. Ook ben je bereid om te helpen met de in- en verkoop van onze producten, onder andere door ons te ondersteunen op het gebied van de webshop. Binnen onze organisatie heb je veel ruimte om je eigen stempel te drukken en impact te maken met je goede ideeën en inzichten. 

Wat wij van jou vragen
Wat bieden wij jou

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar robdevries@cedel.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, bel ons dan gerust even.