Nieuws


13 september 2019

Rabobank houdt ledenvergadering bij Cedel

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

Ook bij de Rabobank is duurzaamheid een steeds belangrijker thema. Dit was een goede reden om de ledenvergadering van maandag 9 september bij Cedel B.V. te houden. Direct na de vergadering volgde een korte presentatie waarin onze belangrijkste producten en diensten aan bod kwamen, waaronder de CEMM, grootschalige PV projecten en inspecties.

Na de presentatie was er voldoende ruimte voor vragen. Ook kregen alle 35 aanwezigen een rondleiding door ons pand waardoor ze een beeld kregen van de producten en projecten waar wij aan werken.

Reclamemast ‘Greenledwalls’, waarvan het zonnepark door Cedel is aangelegd. Voor het energiemanagement wordt gebruik gemaakt van de CEMM.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.