Nieuws


13 april 2017

Opening zonnepark Drentse Wold

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.

Samen leveren deze zonnepanelen genoeg stroom om in de energiebehoefte van het hele park te kunnen voorzien. En tegelijkertijd zorgt de carport voor 50 overdekte parkeerplaatsen.

Op zaterdag 8 april 2017 om 12:30 was het tijd voor de opening. Wethouder G.J.W. Bent van de gemeente Midden-Drenthe heeft deze opening verricht. De heer Bent staat onder andere voor duurzaamheid en milieu en de ruimtelijke ontwikkeling van het buitengebied.
De belangstelling voor de opening was groot en de commentaren positief.

Naast Cedel hebben de volgende partijen meegewerkt aan de realisatie van dit project:

EP:Trip Totaalinstallateur – Smilde
Aannemersbedrijf gebr. Blomberg – Smilde
Tuinservice Richard Kleine – Elim

Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op de projectpagina.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.