Nieuws


29 december 2017

Nieuwe CEMM website gelanceerd

Vandaag hebben we een volledig nieuwe website voor de CEMM gelanceerd. Benieuwd naar de details? Lees dan snel verder.

In 2017 zijn er diverse grote updates geweest: een nieuwe Cedel website, de nieuwe webshop, het MijnCEMM-portaal heeft een update gehad en uiteraard is de CEMM app onlangs gelanceerd.
Door deze updates hebben de producten van Cedel een nieuwe en moderne uitstraling gekregen. Er bleef echter nog één project over dit jaar: een nieuwe CEMM website.

De afgelopen weken is er gewerkt aan een volledig nieuwe CEMM website, met als streven om hier het nieuwe jaar mee in te gaan.
De nieuwe website voldoet volledig aan de laatste standaarden en werkt op alle apparaten en schermformaten.
Daarnaast wordt informatie over de CEMM op een vereenvoudigde manier aangeboden, waarbij tevens meer de nadruk ligt op voorbeelden en beeldmateriaal. Ook is de supportpagina nu voorzien van een lijst met veelgestelde vragen.

We zijn uiteraard benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u tips, vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.