(Junior) Project Engineer

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Project Engineer. Lees snel de vacature voor meer informatie.

Over Cedel

Cedel B.V. is een ingenieurskantoor op het gebied van duurzame energie. Wij ontwikkelen nieuwe innovatieve producten, maar voeren ook diverse soorten projecten uit. Zo begeleiden wij installaties van grote zonne-energiesystemen van begin tot eind en keuren wij bestaande en nieuwe installaties conform de NEN1010. Onze eigen (en gerelateerde) producten verkopen we via onze snelgroeiende webshop.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een (junior) Project Engineer met minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Natuurkunde. Je gaat ons helpen met het berekenen en vormgeven van grootschalige duurzame energiesystemen en autonome systemen. Je bent daarnaast in staat om zelfstandig de complete technische omschrijving van een project op te stellen voor het maken van aanbestedingen en offertes en houdt rekening met de geldende ISO of NEN normeringen. Naast de werkzaamheden voor de projecten kun je je creativiteit en energie ook kwijt in de ontwikkeling van onze eigen producten. Binnen onze organisatie heb je veel ruimte om je eigen stempel te drukken en impact te maken met je goede ideeën en inzichten.

Wat wij van jou vragen
Wat bieden wij jou

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar robdevries@cedel.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, bel ons dan gerust even.