Nieuws


19 april 2019

Hoe en waar wordt de CEMM geproduceerd?

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

Hardware en software ontwikkeling

Zowel de hardware als de software van de CEMM zijn door het ingenieurskantoor Cedel B.V. uit Assen ontwikkeld. Onze medewerkers van de afdelingen R&D, software en vormgeving werken nauw samen om de CEMM continu te verbeteren. Daarnaast proberen wij zo goed mogelijk te luisteren naar feedback van CEMM gebruikers. Vanuit deze feedback zijn er al diverse nieuwe functies ontstaan die met software updates voor iedereen beschikbaar zijn gesteld. Alle CEMM’s worden rechtstreeks vanuit ons kantoor in Assen verstuurd.

 

Productie

De CEMM wordt door Major Electronics b.v. in Hoogeveen geproduceerd. Na het aanleveren van alle benodigdheden wordt er gestart met de productie van de printplaten. Hierna worden alle CEMM’s in elkaar gezet, bestickerd en getest. Na het testen worden de dozen gevouwen en ingepakt. Uiteindelijk worden er meerdere pallets vol CEMM’s afgeleverd bij Cedel B.V.

De volledige ontwikkeling en productie van de CEMM vindt dus plaats binnen de provincie Drenthe.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.