Nieuws


23 november 2017

CEMM display geplaatst bij Sterrenwacht Mercurius

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht beschikt sinds kort over zonnepanelen. Na de installatie hiervan was er behoefte aan energiemonitoring. Hierbij was het ook belangrijk dat de gegevens op een scherm weergegeven konden worden zodat de bezoekers inzicht krijgen in de hoeveelheid energie die de zonnepanelen produceren. Uiteindelijk kwamen ze met Cedel in contact. Een CEMM met CEMM display leek de ideale oplossing voor deze situatie.

Na een goed gesprek is besloten om de CEMM te doneren. Sterrenwacht Mercurius verricht goed werk en op deze manier kan Cedel ook haar steentje hieraan bijdragen.

Afgelopen week is alle hardware en software geïnstalleerd. CEMM display draait nu naar volle tevredenheid in het gebouw van Sterrenwacht Mercurius en zal elke dag door diverse bezoekers worden bekeken.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.