Nieuws


17 december 2019

Cedel nu importeur van optimizers en (micro) omvormers

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

Solned is al jarenlang een partner van Cedel B.V. op het gebied van producten omtrent zonne-energie. Denk hierbij aan optimizers, (micro) omvormers en bijbehorende accessoires en monitoring oplossingen. Solned heeft echter besloten om per 1 januari 2020 te stoppen met de activiteiten. Dit betekent dat Cedel B.V. de in- en verkoop van de volgende producten over zal gaan nemen:

  1. GNE HoneyBee optimizers met bijbehorende accessoires en monitoring oplossingen.
  2. Deye micro omvormers met bijbehorende accessoires en monitoring oplossingen.
  3. Afore PV omvormers (binnenkort op onze webshop).

Bestaande klanten van Solned kunnen vanaf vandaag bij onze vakkundige en technische backoffice terecht voor de aankoop, technische ondersteuning en service van bovenstaande producten. De technische ondersteuning en service geldt ook als de producten nog via Solned zijn aangeschaft.
Hierdoor kunnen wij zowel bestaande als nieuwe klanten optimaal bedienen. Daarnaast hebben bestaande klanten uiteraard ook direct toegang tot ons volledige assortiment met diverse andere interessante producten op het gebied van duurzame energie en energiemonitoring, waaronder de CEMM.

Wij willen Solned bedanken voor de prettige samenwerking en kijken uit naar de toekomstige samenwerking op andere gebieden.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.