Nieuws


12 september 2019

Cedel B.V. aanwezig op Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

Al meer dan 20 jaar is de Installatie Vakbeurs Hardenberg een begrip in de regio. Dit jaar is ook Cedel B.V. van de partij. De eerste twee dagen van de beurs zijn inmiddels geweest en hier kijken wij met een goed gevoel op terug. Diverse installateurs en andere medewerkers uit de techniekbranche zijn bij onze stand langs geweest. De interesse in de CEMM is groot en wij merken ook dat de vraag naar inspecties van grote zonnepaneel installaties toe begint te nemen.

Ook op 12 september 2019 zijn wij nog aanwezig op de beurs. Wilt u ons persoonlijk spreken of bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Bezoek dan gerust onze stand.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.