Nieuws


07 december 2018

Bezoek Hanze en Stralsund University aan Cedel B.V.

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

Cedel B.V. werkt al jarenlang samen met de Hanzehogeschool te Groningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Professoren van de afdeling Renewable Energy van de Stralsund University uit Duitsland zijn op donderdag 6 december langs geweest bij Cedel in Assen om te kijken hoe de samenwerking tussen de Hanzehogeschool en Cedel verloopt. Cedel heeft meerdere innovatieve producten op het gebied van energiemanagement en duurzame energie ontwikkeld in samenwerking met de Hanzehogeschool. Bij Cedel zijn meerdere ingenieurs werkzaam die bij de Hanzehogeschool zijn afgestudeerd. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en verwachten in de toekomst ook de samenwerking met de Stralsund University uit te kunnen breiden.

Gerelateerd nieuws

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.