Nieuws


26 mei 2017

160 Miljoen extra subsidie voor duurzaamheidsmaatregelen

Tot en met 2020 stelt het Rijk 160 miljoen euro extra subsidie beschikbaar voor duurzaamheidsregelingen. Dit bedrag is beschikbaar via de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) en is bedoeld voor zowel woningbezitters als ondernemers.

De subsidie kan aangevraagd worden voor duurzame maatregelen zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. Ook komen slimme thermostaten en in-home displays in aanmerking voor subsidie via andere regelingen.
Deze maatregelen zijn weer een stap in de goede richting. Het is echter afwachten of voor de CEMM ook subsidie te krijgen is. Uiteraard willen we dit bij Cedel wel duidelijk in beeld krijgen. Energie besparen begint namelijk met het meten en inzichtelijk krijgen van je verbruik! Kijk voor meer informatie over de CEMM, Cedel’s slimme energieverbruiksmanager, op www.cemm.nl of in onze webshop.

Gerelateerd nieuws

08 september 2020

Het kantoor van Cedel B.V. is verder verduurzaamd met een accusysteem, waarmee de teruglevering aan het net wordt beperkt.

17 december 2019

Cedel B.V. neemt vanaf 1 januari 2020 de import en verkoop van onder andere optimizers en (micro) omvormers over van Solned uit Veldhoven.

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.