Nieuws


02 december 2016

VEH: Vergelijking energieverbruiksmanagers

Vereniging eigen huis publiceert in haar december uitgave een artikel over energieverbruiksmanagers.

Weten wat je verbruikt, begint bij meten. Natuurlijk: pen en papier werken uitstekend, maar wie inzicht wil in zijn energieverbruik, kan tegenwoordig ook een beroep doen op app, website of display. Wie zich inzet, kan zo energie besparen. Hiermee begint het artikel in het blad van vereniging eigen huis waarin energieverbruiksmanagers worden besproken. Vereniging eigen huis heeft op eigen initiatief een groot aantal energieverbruiksmanagers bekeken en beoordeeld. De resultaten hiervan zijn terug te vinden op de website van eigen huis www.eigenhuis.nl/energiemanager. Eigen huis hecht hierbij grote waarde aan het realtime meten en inzichtelijk maken, privacy, onafhankelijkheid en meten opgewekte energie. Deze speerpunten zijn ook de speerpunten van de CEMM en dat blijkt ook uit de vergelijker. Op www.cemm.nl kunt u meer lezen over de hoogst beoordeelde energieverbruiksmanager.

Gerelateerd nieuws

01 september 2017

‘Mijn CEMM’, het portaal waarmee iedere CEMM-gebruiker zijn of haar CEMM buitenshuis kan benaderen en CEMM displays kan beheren, heeft een strak nieuw design gekregen.

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiënt verduurzamen van vastgoed.

13 juni 2017

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.