Nieuws


22 november 2016

Slimme meter: alleen besparen met energieverbruiksmanager

Onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving heeft uitgewezen dat de besparing die de slimme meter oplevert tegen valt. Tevens concludeert het planbureau dat het gebruik van een energieverbruiksmanager, zoals de CEMM, deze besparing wel haalbaar maakt.

Immers men moet weten waar er bespaart kan worden alvorens men hier actie op kan ondernemen. Ook de vereniging Eigen Huis pleit voor het gebruik van een energieverbruiksmanager om het verbruik en daarmee de besparingskansen zo inzichtelijk mogelijk te maken. De CEMM is de energieverbuiksmanager die dit voor iedereen met een slimme meter, realtime, inzichtelijk kan maken. De resultaten van het onderzoek kunt u vinden op: http://www.pbl.nl/nieuws/nieuwsberichten/2016/slimme-meter-energiebesparing-blijft-achter-bij-verwachting Meer informatie over de energieverbruiksmanager kunt u vinden op: www.cemm.nl

CEMM Voorbeeld

Gerelateerd nieuws

01 september 2017

‘Mijn CEMM’, het portaal waarmee iedere CEMM-gebruiker zijn of haar CEMM buitenshuis kan benaderen en CEMM displays kan beheren, heeft een strak nieuw design gekregen.

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiƫnt verduurzamen van vastgoed.

13 juni 2017

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.