Nieuws


22 november 2016

Slimme meter: alleen besparen met energieverbruiksmanager

Onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving heeft uitgewezen dat de besparing die de slimme meter oplevert tegen valt. Tevens concludeert het planbureau dat het gebruik van een energieverbruiksmanager, zoals de CEMM, deze besparing wel haalbaar maakt.

Immers men moet weten waar er bespaart kan worden alvorens men hier actie op kan ondernemen. Ook de vereniging Eigen Huis pleit voor het gebruik van een energieverbruiksmanager om het verbruik en daarmee de besparingskansen zo inzichtelijk mogelijk te maken. De CEMM is de energieverbuiksmanager die dit voor iedereen met een slimme meter, realtime, inzichtelijk kan maken. De resultaten van het onderzoek kunt u vinden op: http://www.pbl.nl/nieuws/nieuwsberichten/2016/slimme-meter-energiebesparing-blijft-achter-bij-verwachting Meer informatie over de energieverbruiksmanager kunt u vinden op: www.cemm.nl

CEMM Voorbeeld

Gerelateerd nieuws

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

01 september 2017

‘Mijn CEMM’, het portaal waarmee iedere CEMM-gebruiker zijn of haar CEMM buitenshuis kan benaderen en CEMM displays kan beheren, heeft een strak nieuw design gekregen.

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.