Nieuws


22 november 2016

Slimme meter: alleen besparen met energieverbruiksmanager

Onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving heeft uitgewezen dat de besparing die de slimme meter oplevert tegen valt. Tevens concludeert het planbureau dat het gebruik van een energieverbruiksmanager, zoals de CEMM, deze besparing wel haalbaar maakt.

Immers men moet weten waar er bespaart kan worden alvorens men hier actie op kan ondernemen. Ook de vereniging Eigen Huis pleit voor het gebruik van een energieverbruiksmanager om het verbruik en daarmee de besparingskansen zo inzichtelijk mogelijk te maken. De CEMM is de energieverbuiksmanager die dit voor iedereen met een slimme meter, realtime, inzichtelijk kan maken. De resultaten van het onderzoek kunt u vinden op: http://www.pbl.nl/nieuws/nieuwsberichten/2016/slimme-meter-energiebesparing-blijft-achter-bij-verwachting Meer informatie over de energieverbruiksmanager kunt u vinden op: www.cemm.nl

CEMM Voorbeeld

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

29 december 2017

Vandaag hebben we een volledig nieuwe website voor de CEMM gelanceerd. Benieuwd naar de details? Lees dan snel verder.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.