Nieuws


13 april 2017

Opening zonnepark Drentse Wold

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.

Samen leveren deze zonnepanelen genoeg stroom om in de energiebehoefte van het hele park te kunnen voorzien. En tegelijkertijd zorgt de carport voor 50 overdekte parkeerplaatsen.

Op zaterdag 8 april 2017 om 12:30 was het tijd voor de opening. Wethouder G.J.W. Bent van de gemeente Midden-Drenthe heeft deze opening verricht. De heer Bent staat onder andere voor duurzaamheid en milieu en de ruimtelijke ontwikkeling van het buitengebied.
De belangstelling voor de opening was groot en de commentaren positief.

Naast Cedel hebben de volgende partijen meegewerkt aan de realisatie van dit project:

EP:Trip Totaalinstallateur – Smilde
Aannemersbedrijf gebr. Blomberg – Smilde
Tuinservice Richard Kleine – Elim

Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op de projectpagina.

Gerelateerd nieuws

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.