Nieuws


13 april 2017

Opening zonnepark Drentse Wold

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.

Samen leveren deze zonnepanelen genoeg stroom om in de energiebehoefte van het hele park te kunnen voorzien. En tegelijkertijd zorgt de carport voor 50 overdekte parkeerplaatsen.

Op zaterdag 8 april 2017 om 12:30 was het tijd voor de opening. Wethouder G.J.W. Bent van de gemeente Midden-Drenthe heeft deze opening verricht. De heer Bent staat onder andere voor duurzaamheid en milieu en de ruimtelijke ontwikkeling van het buitengebied.
De belangstelling voor de opening was groot en de commentaren positief.

Naast Cedel hebben de volgende partijen meegewerkt aan de realisatie van dit project:

EP:Trip Totaalinstallateur – Smilde
Aannemersbedrijf gebr. Blomberg – Smilde
Tuinservice Richard Kleine – Elim

Voor meer informatie over dit project kunt u kijken op de projectpagina.

Gerelateerd nieuws

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiënt verduurzamen van vastgoed.

02 juni 2017

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

29 mei 2017

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.