Nieuws


29 december 2017

Nieuwe CEMM website gelanceerd

Vandaag hebben we een volledig nieuwe website voor de CEMM gelanceerd. Benieuwd naar de details? Lees dan snel verder.

In 2017 zijn er diverse grote updates geweest: een nieuwe Cedel website, de nieuwe webshop, het MijnCEMM-portaal heeft een update gehad en uiteraard is de CEMM app onlangs gelanceerd.
Door deze updates hebben de producten van Cedel een nieuwe en moderne uitstraling gekregen. Er bleef echter nog één project over dit jaar: een nieuwe CEMM website.

De afgelopen weken is er gewerkt aan een volledig nieuwe CEMM website, met als streven om hier het nieuwe jaar mee in te gaan.
De nieuwe website voldoet volledig aan de laatste standaarden en werkt op alle apparaten en schermformaten.
Daarnaast wordt informatie over de CEMM op een vereenvoudigde manier aangeboden, waarbij tevens meer de nadruk ligt op voorbeelden en beeldmateriaal. Ook is de supportpagina nu voorzien van een lijst met veelgestelde vragen.

We zijn uiteraard benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u tips, vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.