Nieuws


29 mei 2017

Nieuwe Cedel webshop gelanceerd

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.

 

webshop-cedel

De webshop is van de grond af aan opnieuw opgebouwd en voldoet aan de laatste standaarden. Zo is er een nieuw, modern, ontwerp en past de webshop zich automatisch aan uw scherm aan.

Ook is het productaanbod uitgebreid, kunnen we sneller verzenden en zijn de verzendkosten boven 100 euro afgeschaft. Uiteraard horen we graag wat uw ervaringen met onze webshop zijn. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.