Nieuws


29 mei 2017

Nieuwe Cedel webshop gelanceerd

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.

 

webshop-cedel

De webshop is van de grond af aan opnieuw opgebouwd en voldoet aan de laatste standaarden. Zo is er een nieuw, modern, ontwerp en past de webshop zich automatisch aan uw scherm aan.

Ook is het productaanbod uitgebreid, kunnen we sneller verzenden en zijn de verzendkosten boven 100 euro afgeschaft. Uiteraard horen we graag wat uw ervaringen met onze webshop zijn. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerd nieuws

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiƫnt verduurzamen van vastgoed.

02 juni 2017

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

13 april 2017

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.