Nieuws


13 juni 2017

Lefier investeert miljarden in verduurzamen van woningen

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.

Lefier beschikt over 30.000 huurwoningen in de provincies Groningen en Drenthe. De woningbouwcorporatie wil onder het moto ‘Lefier pakt aan’ investeren in nieuwbouw en het verduurzamen van de bestaande woningen.

Bij het verduurzamen van woningen speelt energiemonitoring vaak een belangrijke rol. Kijk voor meer informatie over energiemonitoring op www.cemm.nl.

Bron: RTV Drenthe

 

Gerelateerd nieuws

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

12 april 2019

Recentelijk zijn er diverse nieuwsberichten verschenen over brand in nieuwe PV-installaties. TNO heeft de feiten op een rijtje gezet en de incidenten in kaart gebracht.

07 december 2018

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.