Nieuws


13 juni 2017

Lefier investeert miljarden in verduurzamen van woningen

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.

Lefier beschikt over 30.000 huurwoningen in de provincies Groningen en Drenthe. De woningbouwcorporatie wil onder het moto ‘Lefier pakt aan’ investeren in nieuwbouw en het verduurzamen van de bestaande woningen.

Bij het verduurzamen van woningen speelt energiemonitoring vaak een belangrijke rol. Kijk voor meer informatie over energiemonitoring op www.cemm.nl.

Bron: RTV Drenthe

 

Gerelateerd nieuws

07 december 2018

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

11 juli 2017

Op donderdag 9 november 2017 organiseren de provincies Friesland, Groningen en Drenthe de Noordelijke Klimaattop. De top is een vervolg op de Nationale Klimaattop die vorig jaar op 26 oktober door staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is georganiseerd in Rotterdam. De Noordelijke Klimaattop is eenĀ evenement waar iedereen die zich bezig houdt met de vermindering van CO2-uitstoot, de energietransitie en het klimaat zichzelf kan laten zien.