Nieuws


12 oktober 2017

Energiekosten gaan fors omhoog

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

Het nieuwe regeerakkoord is ondertussen bekend. Hieruit blijkt dat huishoudens tussen 2017 en 2019 fors meer gaan betalen voor energie. Vereniging Eigen Huis (VEH) heeft dit doorberekend en concludeert dat een gemiddeld huishouden er ongeveer 200 euro per jaar op achteruit gaat.

De hogere energiebelasting lijkt de belangrijkste reden te zijn voor deze prijsstijging. Ook de belasting op gasverbruik stijgt aanzienlijk.

 

Bespaar op uw energierekening met behoud van wooncomfort

Met deze prijsstijgingen in het vooruitzicht lijkt het belangrijker dan ooit om te besparen op het energieverbruik. Met behulp van de CEMM energieverbruiksmanager is het mogelijk om fors te besparen op uw energiekosten, met behoud van het wooncomfort. Het inzicht dat CEMM u biedt kan u helpen met het slimmer omgaan met energie. Zo kunt u bijvoorbeeld verborgen energieverbruikers opsporen en in real-time zien wat voor effect uw maatregelen hebben.

Lees meer over CEMM, of bestel CEMM vandaag nog!

Gerelateerd nieuws

13 september 2019

Op maandagavond 9 september 2019 hield de Rabobank een ledenvergadering in ons kantoorpand. Na de vergadering hielden wij een presentatie, waarna de 35 aanwezigen een rondleiding kregen.

12 september 2019

Cedel B.V. was op 10, 11 en 12 september 2019 aanwezig op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2019. Op deze laatste dag kijken we terug op een geslaagde beurs.

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

12 april 2019

Recentelijk zijn er diverse nieuwsberichten verschenen over brand in nieuwe PV-installaties. TNO heeft de feiten op een rijtje gezet en de incidenten in kaart gebracht.