Nieuws


12 oktober 2017

Energiekosten gaan fors omhoog

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

Het nieuwe regeerakkoord is ondertussen bekend. Hieruit blijkt dat huishoudens tussen 2017 en 2019 fors meer gaan betalen voor energie. Vereniging Eigen Huis (VEH) heeft dit doorberekend en concludeert dat een gemiddeld huishouden er ongeveer 200 euro per jaar op achteruit gaat.

De hogere energiebelasting lijkt de belangrijkste reden te zijn voor deze prijsstijging. Ook de belasting op gasverbruik stijgt aanzienlijk.

 

Bespaar op uw energierekening met behoud van wooncomfort

Met deze prijsstijgingen in het vooruitzicht lijkt het belangrijker dan ooit om te besparen op het energieverbruik. Met behulp van de CEMM energieverbruiksmanager is het mogelijk om fors te besparen op uw energiekosten, met behoud van het wooncomfort. Het inzicht dat CEMM u biedt kan u helpen met het slimmer omgaan met energie. Zo kunt u bijvoorbeeld verborgen energieverbruikers opsporen en in real-time zien wat voor effect uw maatregelen hebben.

Lees meer over CEMM, of bestel CEMM vandaag nog!

Gerelateerd nieuws

07 december 2018

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

11 juli 2017

Op donderdag 9 november 2017 organiseren de provincies Friesland, Groningen en Drenthe de Noordelijke Klimaattop. De top is een vervolg op de Nationale Klimaattop die vorig jaar op 26 oktober door staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is georganiseerd in Rotterdam. De Noordelijke Klimaattop is een evenement waar iedereen die zich bezig houdt met de vermindering van CO2-uitstoot, de energietransitie en het klimaat zichzelf kan laten zien.

13 juni 2017

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.