Nieuws


01 december 2016

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Ikbendrentsondernemer.nl heeft een aantal Drentse ondernemers uitgelicht met een filmpje. Cedel is een van deze bedrijven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn. Cedel is een innovatief ingenieursbureau uit Assen met meer dan 30 jaar ervaring in duurzame energieopslag en energie management. Wij werken nauw samen met de Hanzehogeschool uit Groningen en verzorgen daar ook meerdere colleges. Een van onze ontwikkelingen is de CEMM. De CEMM is een energieverbruiksmanager die realtime inzicht geeft in het stroom verbruik en de eventueel zelf opgewekte energie. Meten is weten is een veelgebruikte uitspraak die op het gebied van energie zeker van toepassing is voorbeelden hiervan zijn te vinden op www.cemm.nl. Beelden zeggen meer dan woorden word duidelijk in de volgende film.

Gerelateerd nieuws

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiƫnt verduurzamen van vastgoed.

02 juni 2017

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

29 mei 2017

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.