Nieuws


01 december 2016

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Ikbendrentsondernemer.nl heeft een aantal Drentse ondernemers uitgelicht met een filmpje. Cedel is een van deze bedrijven

Duurzaam hoeft niet duur te zijn. Cedel is een innovatief ingenieursbureau uit Assen met meer dan 30 jaar ervaring in duurzame energieopslag en energie management. Wij werken nauw samen met de Hanzehogeschool uit Groningen en verzorgen daar ook meerdere colleges. Een van onze ontwikkelingen is de CEMM. De CEMM is een energieverbruiksmanager die realtime inzicht geeft in het stroom verbruik en de eventueel zelf opgewekte energie. Meten is weten is een veelgebruikte uitspraak die op het gebied van energie zeker van toepassing is voorbeelden hiervan zijn te vinden op www.cemm.nl. Beelden zeggen meer dan woorden word duidelijk in de volgende film.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.