Nieuws


02 juni 2017

CEMM Open API is uitgebracht

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

 

cemm-api

Door middel van de CEMM Open API is het mogelijk om software te laten communiceren met uw CEMM. Zo kunt u bijvoorbeeld de gegevens van uw CEMM tonen op uw eigen website of applicatie.

Een goed voorbeeld hiervan is te zien op onze eigen homepage. Bovenaan de pagina kunt u in realtime zien hoeveel elektriciteit de zonnepanelen op het kantoor van Cedel opwekken. Door op deze ‘widget’ te klikken krijgt u een detailweergave waarin ook de dag- en maandopbrengst te zien is.

Voor meer informatie en het aanvragen van een API-key hebben we een losse website ontwikkeld: developer.cemm.nl. Hier vindt u alles wat u moet weten als u gaat ontwikkelen voor de CEMM.

Gerelateerd nieuws

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiƫnt verduurzamen van vastgoed.

29 mei 2017

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.

13 april 2017

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.