Nieuws


02 juni 2017

CEMM Open API is uitgebracht

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

 

cemm-api

Door middel van de CEMM Open API is het mogelijk om software te laten communiceren met uw CEMM. Zo kunt u bijvoorbeeld de gegevens van uw CEMM tonen op uw eigen website of applicatie.

Een goed voorbeeld hiervan is te zien op onze eigen homepage. Bovenaan de pagina kunt u in realtime zien hoeveel elektriciteit de zonnepanelen op het kantoor van Cedel opwekken. Door op deze ‘widget’ te klikken krijgt u een detailweergave waarin ook de dag- en maandopbrengst te zien is.

Voor meer informatie en het aanvragen van een API-key hebben we een losse website ontwikkeld: developer.cemm.nl. Hier vindt u alles wat u moet weten als u gaat ontwikkelen voor de CEMM.

Gerelateerd nieuws

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.