Nieuws


08 november 2017

CEMM display op meerdere locaties uitgerold

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

Afgelopen augustus introduceerde Cedel B.V. CEMM display; een nieuwe dienst die het mogelijk maakt om energiedata uit een CEMM op een elegante wijze te presenteren.
Met behulp van CEMM display is het zeer eenvoudig om het energieverbruik, de opbrengst van zonnepanelen of een combinatie van beide op een groot scherm te tonen.

Ondertussen wordt CEMM display op steeds meer plekken ingezet. De komende weken komt hier een aantal interessante locaties bij. Zo gaat Deen Supermarkten de opbrengst van de zonnepanelen op het hoofdkantoor in Hoorn tonen op schermen in alle filialen. Op het hoofdkantoor van Meilink wordt ook een CEMM display geplaatst voor het monitoren van meerdere systemen. Ten slotte wordt er bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM display geïnstalleerd, zodat de bezoekers precies kunnen zien hoeveel energie er opgewekt en verbruikt wordt.

Bent u ook geïnteresseerd in CEMM display en ontvangt u graag meer informatie? Bekijk dan de brochure of neem contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.