Nieuws


23 november 2017

CEMM display geplaatst bij Sterrenwacht Mercurius

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht beschikt sinds kort over zonnepanelen. Na de installatie hiervan was er behoefte aan energiemonitoring. Hierbij was het ook belangrijk dat de gegevens op een scherm weergegeven konden worden zodat de bezoekers inzicht krijgen in de hoeveelheid energie die de zonnepanelen produceren. Uiteindelijk kwamen ze met Cedel in contact. Een CEMM met CEMM display leek de ideale oplossing voor deze situatie.

Na een goed gesprek is besloten om de CEMM te doneren. Sterrenwacht Mercurius verricht goed werk en op deze manier kan Cedel ook haar steentje hieraan bijdragen.

Afgelopen week is alle hardware en software geïnstalleerd. CEMM display draait nu naar volle tevredenheid in het gebouw van Sterrenwacht Mercurius en zal elke dag door diverse bezoekers worden bekeken.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

26 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.