Nieuws


26 oktober 2017

CEMM app binnenkort beschikbaar!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.

De CEMM is altijd al eenvoudig te benaderen geweest via de smartphone, door gebruik te maken van het ‘Mijn CEMM’-portaal. Hiervoor wordt echter gebruik gemaakt van de mobiele browser wat bepaalde beperkingen met zich meebrengt. Zowel qua mogelijkheden als gebruiksgemak. En daarnaast was het gebruik van een desktop of tablet voor de installatie van een CEMM vereist.

De CEMM app, die voor zowel iOS als Android beschikbaar komt, biedt hiervoor de oplossing. Alle functies uit de desktopomgeving worden in een fris en mobielvriendelijk jasje gestoken waardoor de CEMM nog toegankelijker wordt. Belangrijke gegevens worden in een overzichtelijk dashboard weergegeven en met een simpele ‘swipe’-beweging krijgt u toegang tot uw slimme meter, zonnepanelen of kWh meters. Ook de installatie van een CEMM kan met gebruik van de app worden uitgevoerd. En door de app te koppelen aan een ‘Mijn CEMM’-account kan de data zowel lokaal als extern worden weergegeven.

Hou onze website, de CEMM website en onze webshop goed in de gaten! Wij laten het uiteraard direct weten wanneer de app beschikbaar is.

Sneak preview van het bekijken van de zonneopbrengst in de nieuwe CEMM app

Gerelateerd nieuws

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!