Nieuws


26 oktober 2017

CEMM app binnenkort beschikbaar!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een app voor de CEMM. Met dit nieuwsbericht willen we een sneak preview geven van de functionaliteiten.

De CEMM is altijd al eenvoudig te benaderen geweest via de smartphone, door gebruik te maken van het ‘Mijn CEMM’-portaal. Hiervoor wordt echter gebruik gemaakt van de mobiele browser wat bepaalde beperkingen met zich meebrengt. Zowel qua mogelijkheden als gebruiksgemak. En daarnaast was het gebruik van een desktop of tablet voor de installatie van een CEMM vereist.

De CEMM app, die voor zowel iOS als Android beschikbaar komt, biedt hiervoor de oplossing. Alle functies uit de desktopomgeving worden in een fris en mobielvriendelijk jasje gestoken waardoor de CEMM nog toegankelijker wordt. Belangrijke gegevens worden in een overzichtelijk dashboard weergegeven en met een simpele ‘swipe’-beweging krijgt u toegang tot uw slimme meter, zonnepanelen of kWh meters. Ook de installatie van een CEMM kan met gebruik van de app worden uitgevoerd. En door de app te koppelen aan een ‘Mijn CEMM’-account kan de data zowel lokaal als extern worden weergegeven.

Hou onze website, de CEMM website en onze webshop goed in de gaten! Wij laten het uiteraard direct weten wanneer de app beschikbaar is.

Sneak preview van het bekijken van de zonneopbrengst in de nieuwe CEMM app

Gerelateerd nieuws

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!

23 november 2017

Afgelopen week is bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht een CEMM geïnstalleerd. Met behulp van CEMM display wordt nu real-time het energieverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen op een scherm weergegeven.

08 november 2017

CEMM display is de mooiste manier om aan uw bezoekers, klanten en zakenrelaties te laten zien hoe duurzaam u bent. Op dit moment wordt CEMM display op diverse locaties uitgerold.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

21 augustus 2017

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.