Nieuws


21 augustus 2017

Cedel brengt CEMM display uit

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

CEMM display in het kantoor van Cedel B.V.

CEMM display maakt het zeer eenvoudig om op een scherm naar keuze realtime statistieken uit een CEMM te tonen. CEMM display is daarom ideaal voor bedrijfshallen, sportkantines of andere locaties waar vaak grote informatieschermen hangen. Het tonen van bijvoorbeeld de opbrengst van uw zonnepanelen is nog nooit zo eenvoudig en aantrekkelijk geweest.

CEMM display draait volledig in de cloud waardoor er geen software geïnstalleerd hoeft te worden. U dient slechts te beschikken over een scherm waaraan een systeem met internettoegang gekoppeld is. En voor het geval u alleen beschikt over een beeldscherm is er ook een pakket beschikbaar met een hardware oplossing.

Kijk voor meer informatie over CEMM display en de tarieven op onze webshop. Ook vindt u daar een actuele informatiebrochure.

Gerelateerd nieuws

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

06 december 2017

Op 5 december 2017 is versie 1.0.0 van de CEMM app officieel uitgebracht. Benieuwd naar alle details? Lees dan snel verder!