Nieuws


21 augustus 2017

Cedel brengt CEMM display uit

Afgelopen week heeft Cedel B.V. een nieuw product gelanceerd; CEMM display. CEMM display is een uitbreiding voor de CEMM en biedt unieke mogelijkheden op het gebied van energie monitoring.

CEMM display in het kantoor van Cedel B.V.

CEMM display maakt het zeer eenvoudig om op een scherm naar keuze realtime statistieken uit een CEMM te tonen. CEMM display is daarom ideaal voor bedrijfshallen, sportkantines of andere locaties waar vaak grote informatieschermen hangen. Het tonen van bijvoorbeeld de opbrengst van uw zonnepanelen is nog nooit zo eenvoudig en aantrekkelijk geweest.

CEMM display draait volledig in de cloud waardoor er geen software geïnstalleerd hoeft te worden. U dient slechts te beschikken over een scherm waaraan een systeem met internettoegang gekoppeld is. En voor het geval u alleen beschikt over een beeldscherm is er ook een pakket beschikbaar met een hardware oplossing.

Kijk voor meer informatie over CEMM display en de tarieven op onze webshop. Ook vindt u daar een actuele informatiebrochure.

Gerelateerd nieuws

20 juni 2017

Op zondag 18 juni 2017 is het eerste zonnepanelenveld van Nederland, dat groter is dan 1000 MWh, geopend.

15 juni 2017

op 14 juni 2017 organiseerde Cedel in samenwerking met NVT Onderhoudsgroep en de Hanzehogeschool een ochtend met presentaties en praktijkvoorbeelden omtrent het efficiënt verduurzamen van vastgoed.

02 juni 2017

Deze week is de CEMM Open API uitgebracht. Door dit stukje software heeft de CEMM nu nog meer te bieden!

29 mei 2017

Vorige week is de nieuwe webshop van Cedel gelanceerd. De oude webshop voldeed niet meer aan onze eisen waardoor een flinke upgrade noodzakelijk was.

13 april 2017

Cedel heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uniek zonnepark; zowel voor Drenthe als heel Nederland. Op vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde werd een grote carport gebouwd en voorzien van 432 zonnepanelen.