Nieuws


07 december 2018

Bezoek Hanze en Stralsund University aan Cedel B.V.

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

Cedel B.V. werkt al jarenlang samen met de Hanzehogeschool te Groningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Professoren van de afdeling Renewable Energy van de Stralsund University uit Duitsland zijn op donderdag 6 december langs geweest bij Cedel in Assen om te kijken hoe de samenwerking tussen de Hanzehogeschool en Cedel verloopt. Cedel heeft meerdere innovatieve producten op het gebied van energiemanagement en duurzame energie ontwikkeld in samenwerking met de Hanzehogeschool. Bij Cedel zijn meerdere ingenieurs werkzaam die bij de Hanzehogeschool zijn afgestudeerd. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en verwachten in de toekomst ook de samenwerking met de Stralsund University uit te kunnen breiden.

Gerelateerd nieuws

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

11 juli 2017

Op donderdag 9 november 2017 organiseren de provincies Friesland, Groningen en Drenthe de Noordelijke Klimaattop. De top is een vervolg op de Nationale Klimaattop die vorig jaar op 26 oktober door staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is georganiseerd in Rotterdam. De Noordelijke Klimaattop is een evenement waar iedereen die zich bezig houdt met de vermindering van CO2-uitstoot, de energietransitie en het klimaat zichzelf kan laten zien.

13 juni 2017

Woningbouwcorporatie Lefier gaat de komende tien jaar in totaal een miljard euro investeren in het verduurzamen van haar huurwoningen.