Nieuws


07 december 2018

Bezoek Hanze en Stralsund University aan Cedel B.V.

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

Cedel B.V. werkt al jarenlang samen met de Hanzehogeschool te Groningen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Professoren van de afdeling Renewable Energy van de Stralsund University uit Duitsland zijn op donderdag 6 december langs geweest bij Cedel in Assen om te kijken hoe de samenwerking tussen de Hanzehogeschool en Cedel verloopt. Cedel heeft meerdere innovatieve producten op het gebied van energiemanagement en duurzame energie ontwikkeld in samenwerking met de Hanzehogeschool. Bij Cedel zijn meerdere ingenieurs werkzaam die bij de Hanzehogeschool zijn afgestudeerd. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en verwachten in de toekomst ook de samenwerking met de Stralsund University uit te kunnen breiden.

Gerelateerd nieuws

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

12 april 2019

Recentelijk zijn er diverse nieuwsberichten verschenen over brand in nieuwe PV-installaties. TNO heeft de feiten op een rijtje gezet en de incidenten in kaart gebracht.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.