Nieuws


26 mei 2017

160 Miljoen extra subsidie voor duurzaamheidsmaatregelen

Tot en met 2020 stelt het Rijk 160 miljoen euro extra subsidie beschikbaar voor duurzaamheidsregelingen. Dit bedrag is beschikbaar via de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) en is bedoeld voor zowel woningbezitters als ondernemers.

De subsidie kan aangevraagd worden voor duurzame maatregelen zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. Ook komen slimme thermostaten en in-home displays in aanmerking voor subsidie via andere regelingen.
Deze maatregelen zijn weer een stap in de goede richting. Het is echter afwachten of voor de CEMM ook subsidie te krijgen is. Uiteraard willen we dit bij Cedel wel duidelijk in beeld krijgen. Energie besparen begint namelijk met het meten en inzichtelijk krijgen van je verbruik! Kijk voor meer informatie over de CEMM, Cedel’s slimme energieverbruiksmanager, op www.cemm.nl of in onze webshop.

Gerelateerd nieuws

07 december 2018

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.

26 april 2018

Voor een Noorse kajaktocht van meer dan 3000 km heeft Cedel een hoogwaardig autonoom systeem geleverd. Lees hier alles over deze tocht en het systeem.

12 oktober 2017

Tussen 2017 en 2019 gaan de energiekosten voor een gemiddeld huishouden met zo’n 200 euro per jaar omhoog.

11 juli 2017

Op donderdag 9 november 2017 organiseren de provincies Friesland, Groningen en Drenthe de Noordelijke Klimaattop. De top is een vervolg op de Nationale Klimaattop die vorig jaar op 26 oktober door staatssecretaris Dijksma van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is georganiseerd in Rotterdam. De Noordelijke Klimaattop is eenĀ evenement waar iedereen die zich bezig houdt met de vermindering van CO2-uitstoot, de energietransitie en het klimaat zichzelf kan laten zien.