Nieuws


26 mei 2017

160 Miljoen extra subsidie voor duurzaamheidsmaatregelen

Tot en met 2020 stelt het Rijk 160 miljoen euro extra subsidie beschikbaar voor duurzaamheidsregelingen. Dit bedrag is beschikbaar via de ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie) en is bedoeld voor zowel woningbezitters als ondernemers.

De subsidie kan aangevraagd worden voor duurzame maatregelen zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. Ook komen slimme thermostaten en in-home displays in aanmerking voor subsidie via andere regelingen.
Deze maatregelen zijn weer een stap in de goede richting. Het is echter afwachten of voor de CEMM ook subsidie te krijgen is. Uiteraard willen we dit bij Cedel wel duidelijk in beeld krijgen. Energie besparen begint namelijk met het meten en inzichtelijk krijgen van je verbruik! Kijk voor meer informatie over de CEMM, Cedel’s slimme energieverbruiksmanager, op www.cemm.nl of in onze webshop.

Gerelateerd nieuws

01 mei 2019

Cedel B.V. houdt zich al jaren bezig met het opslaan van duurzame energie, zowel in netgekoppelde als off grid systemen. Doorgaans vindt deze energieopslag plaats in accu’s. Waterstof zorgt echter voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden voor het opslaan van (duurzame) energie.

19 april 2019

Het is tegenwoordig heel normaal dat (elektronische) producten volledig in China worden geproduceerd, ook al zijn de producten bijvoorbeeld door een Europees bedrijf ontwikkeld. Door middel van dit artikel proberen wij wat inzicht te verschaffen in waar de CEMM vandaan komt. Wij zijn er namelijk trots op dat de volledige ontwikkeling en productie van de CEMM in Nederland plaatsvindt.

12 april 2019

Recentelijk zijn er diverse nieuwsberichten verschenen over brand in nieuwe PV-installaties. TNO heeft de feiten op een rijtje gezet en de incidenten in kaart gebracht.

07 december 2018

Donderdag 6 december hebben de Hanze en Stralsund hogescholen een bezoek gebracht aan Cedel om de samenwerking tussen hogescholen en het bedrijfsleven te verbeteren.

09 mei 2018

Het monitoren van zonnepanelen is al een hele tijd mogelijk met de CEMM. Maar hoe weet je of je alles uit je zonnepanelen haalt? Met de Cedel Zoninstralingssensor is dat vanaf nu eenvoudig te monitoren.